over ons

Ondernemer worden bij Talentgroep Twente? We willen je graag ontmoeten!

Wij zijn een familie van bedrijven
Met roots in Twente en de wereld als ons speelveld

Als moederbedrijf biedt Talentgroep Twente een inspirerende omgeving aan enthousiaste, talentvolle ondernemers, waarbij het ondernemerschap ontwikkeld kan worden en centraal staat. Samen bouwen we aan een bedrijvengroep, met ondernemingen, producten en diensten die elkaar versterken. We zijn een familie van toonaangevende bedrijven en borgen innovatie en samenwerking. Zie Talentgroep Twente als ouders en de bedrijven als onze kinderen, die samen leren, innoveren, ontwikkelen en op een dag wellicht uitvliegen.

Techniek is een middel om in alle sectoren goede dingen te doen en mooie banen te creëren. Wij bouwen techbedrijven, want daar ligt in Twente en ook bij Talentgroep twente onze kracht 

Wilde je altijd al ondernemen?

Maar had je nooit de gelegenheid, het geld of de ballen? Dit is je kans !
Talentgroep is altijd op zoek naar nieuwe ondernemers die hun kans willen pakken om als ondernemer – met meteen een aandeel in het bedrijf – succesvol te worden.

JE WERKT AL JAREN VOOR JE BAAS...

…en denkt steeds vaker: “Dit kan ik ook zelf”. Je had tot nu toe nog niet de de stok achter de deur gevonden, maar hier is ‘ie… jouw kans om je eigen bedrijf te runnen! Waarbij je nog steeds terug kunt vallen op de begeleiding van Talentgroep Twente. Waar wacht je nog op..?

Je bent geen student meer…

…en hebt al een paar jaar werkervaring. Je hebt bijvoorbeeld de universiteit afgerond, maar dit kan ook het HBO, MBO of zelfs een afgebroken opleiding zijn. Ondernemerschap kun je niet op school leren! Als jij in jezelf wel een ondernemer ziet en je hebt wat met Twente, ondernemen en technologie als motor… Meld je dan aan.

kennis delen en samen groeien

Dat kan! Stuur een mail of bel ons. Wij kijken niet per se naar je diploma’s maar wel naar je proactieve persoonlijkheid, doelgerichtheid en lol om iets van een van onze (en jouw!) bedrijven te maken.

Onze 'why'

Het is fijn is om er toe te doen in je eigen woon- en werkomgeving en te zien dat we er met zijn allen beter van worden als Twente een nog aantrekkelijker regio wordt. Het is FUN om met enthousiaste ondernemers samen te werken en structureel samen te versterken. 

Onze 'how'

Het idee van een soort ‘idols’ hebben we achter ons gelaten. Het lijkt voor veel van de komende ondernemers een te spannend proces te zijn. Het is nog makkelijker geworden. Je gaat gewoon het gesprek aan met Martin, Christian en Regina. Als nieuwe ondernemer bij Talentgroep Twente mag je laten zien of je werkelijk de ondernemerskwaliteiten weet in te zetten en het bedrijf tot bloei weet te brengen. Dit doe je niet enkel als werknemer, maar de job bestaat ook uit een pakket aandelen en dat levert dus – als je het goed doet – lol én geld op!

locatie is alles

Vanuit Twente bouwen wij aan bedrijven die bijdragen aan de groei en bloei van mensen, hun gewassen en dieren. Vanuit onze eigen woon- en werkomgeving zien we, dat we er met zijn allen beter van worden als Twente een nog aantrekkelijker regio wordt. Waar je als kleine regio wel niet sterk in kan zijn!

"What I love about these tours is that the guides are not afraid to get off the beaten track and show us the real city. This is an I will definitely come back to"
Alex Punte
Ondernemer
"What I love about these tours is that the guides are not afraid to get off the beaten track and show us the real city. This is an I will definitely come back to"
Regina Nieuwmeijer
Founder
Scroll naar boven