Onze bedrijven

Talentgroep Twente

Onze bedrijven


veha logo


veha home page

Totaaloplossingen in doseren voor de tuinbouw

Veha Plastics voorziet haar klanten van producten die bijdragen aan de groei en bloei van zowel hun bedrijven als hun gewassen. Wij zijn trots importeur van Dosatron pompen. Dosatron is martkleider in watergestuurde niet electrische doseerpompen en deze unieke producten vinden meer en meer afzet bij de moderne tuinbouw en industriele bedrijven.

Tevens zijn wij van oorsprong als groothandel voor de tuinbouw gespecialiseerd in buisleiding systemen, zoals regenleiding, sproeiers voor zowel binnen- als buitenberegening, magneetventielen en druppelbevloeiing voor de binnenlandse markt en tevens export.


image-2017-08-26


jono-hislop-637 (1)

Totaaloplossingen in doseren voor de veeteelt-sector

Voor een gezonde bedrijfsvoering is het o.a. in de agrarische wereld, maar feitelijk in elke industrie essentieel dat je voldoet aan de regelgeving en dat jijzelf, jouw bedrijf, je dieren en je omgeving gezond zijn. Alleen dan kun je een gezond renderend bedrijf draaien. Atec Solutions helpt je daar graag bij. Onze totaaloplossingen vinden hun toepassing in de rundveehouderij, varkenshouderij en kippenbedrijven. Tevens zijn onze oplossingen van toepassing op waterbehandeling, metaalbewerking, voedingsmiddelenindustrie etc.


W4A-Logo-klein


erda-estremera-578984-unsplash

Wij creëren schoon (drink)water.

Wij bieden diverse oplossingen die het ecologisch en economisch mogelijk om oppervlaktewater te zuiveren tot schoon drinkwater door het gebruik van hoogwaardige producten, die kostenefficiënt, het aanbieden van autonome oplossingen en in stand houden van het gebruik van chemicaliën. Deze producten vinden vooral hun toepassing op locale schaal in gebieden met grote drinkwaterschaarste.


Schermafbeelding 2017-12-11 om 14.25.22


jin-shirataki-508385-unsplash

Wij creëren mist tbv groei en bloei van gewassen

Al 25 jaar specialist in mistsystemen en koploper op het gebied van kwaliteit, kennis, innovatie en ontwikkeling. Wij realiseren op maat gemaakte oplossingen, geheel geoptimaliseerd voor uw specifieke behoefte. Met een gemiddelde kleinste druppelgrootte is Reldair in staat om bij een laag vochtdeficiet, efficiënt te verdampen. Reldair heeft als enige producent referenties waar systemen al 25 jaar werken en geeft als enige producent vijf jaar garantie op de gemiddelde druppelgrootte.

Variclean Benelux BV 


ultrasonic waves

Wij reinigen met geluidsgolven!

Ultrasoon reinigen is de oplossing voor het op effectieve en efficiënte wijze reinigen van zeer uiteenlopende onderdelen en componenten. Wij leveren maatwerk voor een complete ultrasoon reinigingsoplossing. Breed inzetbaar in de industrie, bij de professional, in laboratoria en op universiteiten. Variclean bestaat sinds 1998 en is in 2019 door Talentgroep Twente overgenomen.

Onze roots liggen in Twente, ons speelveld is de wereld!

Visie

Techniek is een middel om in alle sectoren goeie dingen te doen en mooie banen te creëren. Ook banen die geen hightech opleiding vereisen.

Ondernemen leer je niet op school. Daarom creëren wij een omgeving waarin dit samen met anderen geleerd kan worden.

Fouten maken moet!

‘Sociaal ondernemen is niet soft’

Sociaal Ondenemerschap?

‘Sociale ondernemers mobiliseren de bestaande passieve vermogens in die gemeenschappen om nieuwe ideeën en maatschappelijke voorzieningen te realiseren die voldoen aan de wensen en verlangens van de burgers zelf’.

 

Benneworth, Paul, and Willem-Jan Velderman. “Sociaal ondernemerschap in Twente.” (2016).

Ondernemersinstinct?

In Nederland hechten we veel belang aan een gedegen opleiding en dat is in veel gevallen ook terecht. Maar voor een ondernemer is een goede opleiding geen absolute voorwaarde om te slagen. Ondernemersinstinct is dat wel.

 

Onder ondernemersinstinct verstaan we het talent om de juiste weg als ondernemer te blijven kiezen. Wat die juiste weg is, is vaak subjectief. Als ondernemer moet je jezelf durven zijn, met al je goede en minder goede eigenschappen en van daaruit je eigen koers blijven varen. Alleen dan kun je slagen als ondernemer, want ondernemen is ook je goed voelen bij wat je doet en aanbiedt. Als je dat doet, vallen je ook de bijpassende kansen op die de wereld je biedt.

Ondernemersinstinct is om die reden een kenmerk van een succesvol ondernemer, maar kan niet op zichzelf staan. Het is het zevende, aanvullende kenmerk in deze opsomming, die samen met de andere kenmerken maakt of je jezelf geslaagd voelt als ondernemer of niet.(www.daretoo.nl)

Wie zijn wij Contact Missie Home

Scroll naar boven