Vacatures in de Groep

 

 

Nieuwsgierig en ondernemend?

Dan ben jij misschien wel de ervaren sales- man of vrouw met tech affiniteit die de stap wil en durft te maken naar ondernemer bij de Talentgroep Twente!

Dit is je kans!…

Wie zijn wij?

Talentgroep Twente BV is een bedrijvengroep die middels overname van (kleine) bedrijven werkt aan een stel gave doelstellingen:

  • Kansen geven aan (toekomstige) ondernemers in Twente
  • Samen bouwen aan een bedrijvengroep, met ondernemingen die elkaar aanvullen
  • Met daarin ondernemers die samen willen leren en elkaar versterken

De bedrijven die we overnemen zijn geen startups maar bestaande bedrijven die nieuw ondernemerschap nodig hebben. Bijvoorbeeld in het kader van bedrijfsopvolging.

Momenteel zijn we bezig een nieuwe (de vijfde) onderneming naar Twente te halen die de (tech) industrie als doelgroep heeft. Dit bedrijf bestaat al ruim 20 jaar en is exclusief vertegenwoordiger van een Duitse fabrikant van zeer kwalitatieve machines in Nederland. Er wordt samengewerkt met gerenommeerde fabrikanten en het bedrijf maakt al jaren een mooie winst.

Wat bieden we je?

Een uitdagende rol met heel veel eigen verantwoordelijkheid in je eigen ‘toko’. Ons model is dat we je een baan bieden met voldoende zekerheid met mogelijkheden om in de toekomst als aandeelhouder in te stappen en daarna je eigen bedrijf verder uit te bouwen. Je begint alleen en bouwt in de loop van de komende jaren je eigen team op. Binnen de Talentgroep, heb je een stel leuke collega’s dat samen pioniert om van het geheel én van de onderliggende bedrijven een succes te maken.

We geloven dat samen leren en samen ontwikkelen werkt en we nemen dan ook regelmatig tijd om met jou en je collega’s te sparren en de goeie ideeën en innovaties die onderweg ontstaan, samen uit te werken en verder te laten rijpen. Of om samen weer eens in de spiegel te kijken om een ontwikkelstap verder te maken…

Dit is een droom van en je wordt ondersteund door de aandeelhouders in Talentgroep Twente die gaan voor samen bouwen, maar ook zelf actief zijn in de groep: Christian met zijn diep inhoudelijke technische perspectief. Regina met haar focus op strategie, samen sparren op ambitie en support op menselijk vlak. En Martin, de strategisch ondernemer en bedrijvenbouwer met veel oog voor technisch detail en structuur. Zie voor meer informatie en onze andere bedrijven www.talentgroeptwente.nl

Wat heb je nodig voor deze job? 

  • Je bent een flexibele humorvolle persoonlijkheid die doelgericht en besluitvaardig is en durft te pionieren.
  • Je houdt van sales en kunt verkopen
  • Je hebt kennis van een of meer technische industrieën. Je hoeft geen diepgaande technische opleiding te hebben, maar hebt wel gevoel voor techniek.
  • Je hebt misschien al eens vaker gedroomd van eigen ondernemerschap, maar wist nog niet precies waarin…
  • We denken niet direct aan een specifiek diploma, maar je hebt wel de capaciteiten om zo nu en dan boven de operatie uit te stijgen en je leert snel.

Welke types denken we zelf aan?

Reageer gerust als je droomt over ondernemerschap en niet zeker weet of dit past. Een kop koffie kan altijd! Ook als je een sales pro bent en het best spannend vindt om ondernemer/directeur te worden, pas je in het profiel. Wij helpen je in je groei! Met andere woorden, we hebben geen strakke kaders of profielen. Voel je je daar goed bij en triggert deze kans je ? Reageer dan graag!

We denken overigens wel aan iemand die fulltime werkt. Ondernemen doe je namelijk volgens ons 24/7, maar een goede balans streven we allen na en daar geloven we ook in.

Geïnteresseerd? 

Bel voor meer info met Martin op 06-53779386 Solliciteren kan op info@talentgroeptwente.nl