Bedrijf te koop?

Er zijn verschillende redenen waarom je je bedrijf zou willen verkopen. Hieronder noemen we er enkele. Neem contact op als je denkt dat er aanknopingspunten zijn.

pionier

Je bent een echte start-upper

'De start-up fase was geweldig! Maar nu je te maken krijgt met het verder organiseren, juridische zaken regelen en het managen van personeel, lekt je energie weg. Jij bent een echte pionier. Iemand die niet kan wachten om weer wat nieuws te beginnen.' Als jij jezelf herkent in dit profiel, neem dan contact op. Wij kijken graag met jou naar kansen om je bedrijf uit te bouwen als jij weer met je volgende start-up aan de gang gaat.

Retirement-may-not-be-what-you-expected (1)

Geen opvolging

Je hebt jarenlang ziel en zaligheid in je bedrijf gestopt. Je hebt ervoor geleefd. Je bent op een leeftijd dat je misschien nog wel een deel, maar niet meer je gehele tijd aan het bedrijf wilt geven. Toch wil je dat deze voort blijft bestaan, voor het goeie idee of voor de mensen die erin en eromheen werken. Als onze visie je aanspreekt, je in zo'n situatie zit en geen eenpitter of zzp-er bent, is er een mogelijkheid om je met ons in verbinding te stellen. Graag drinken we een kop koffie met je om samen de mogelijkheden te bespreken.

ondernemer sad

Je grens is bereikt

'Je bent jarenlang té druk geweest met je bedrijf. En als je heel eerlijk bent, ben je niet heel tevreden met hoe het nu gaat. Je geeft veel maar krijgt er niet voldoende voor terug in de vorm van plezier of geld.  Je wilt de last van je schouders halen, maar dan wel met een goed gevoel over hoe het verder gaat. En als goede oplossing voor je mensen of samenwerkingspartners.' Het is bekend dat niet iedere leider op ieder moment de beste leider kan zijn. In bepaalde fasen kan je met geheven hoofd het stokje aan een ander overlaten. Als jij in deze situatie zit, bel ons gerust!